twago

Project Supportmedewerker Capex-Projecten-Housing

Posted Mar 2, 2023
Project ID: TWAG9129582
Location
Amersfoort
Hours/week
36 hrs/week
Timeline
9 months
Starts: Apr 1, 2023
Ends: Dec 31, 2023
Payrate range
Unknown

Project Supportmedewerker

Technische gebouwen van KPN; KPN heeft ca 1300 (technische) gebouwen. Je gebouwen zijn het ‘huis’ voor de Netwerken en diensten die KPN levert aan hun eindklanten. Van datacenter, tot kleine wijkcentrale.

Investeringsprojecten (Capex)

Elk jaar investeren we geld in onze technische gebouwen. Denk hierbij aan het vervangen of opwaarderen van onze voorzieningen zoals security, power, cooling, bouwkundig. Daarnaast willen we onze gebouwen verder verduurzamen, waarbij we investeren in isolatie, zonnepanelen en laadpalen. Deze investeringen doen we middels het opstarten en uitvoeren van projecten, al dan niet samen met onze partners en bouwpartijen.

Project Management

Om al deze projecten goed op te starten, en te blijven monitoren, moeten een aantal interne tollgates genomen worden, en zal de financiële administratie periodiek moeten worden bijgewerkt. Door het stijgend aantal projecten, met name op het gebied van het verduurzamen van onze gebouwen hebben we additionele support nodig om alle geplande projecten ook te gaan realiseren.

We zijn binnen de afdeling Fixed Property & Facility Management verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de technische gebouwen van KPN, hieronder een paar voorbeelden:

- LCM: Lifecyle Management Projecten: denk bijvoorbeeld aan het vervangen van koelinstallaties, gelijkrichters, en noodstroomvoorzieningen.

- BCM: Business Continuity Projecten: door aangepast beleid of regelgeving, moeten soms aanvullende voorzieningen worden aangebracht in een gebouw. Denk aan het aanbrengen van Mistblus Installaties

- Duurzaamheids Projecten: Denk aan het plaatsen van zonnepanelen, isoleren, vervangen van inefficiënte power en cooling installaties en het bouwen van monitoring hierop.

Over de vacature

De focus ligt op de duurzaamheidsprojecten, waar we een Project Supportmedewerker voor zoeken.

Heb jij kennis van het opstarten en besturen van Projecten, ervaring met het maken van businesscases en kun je goed schakelen met interne en externe stakeholders? Heb je ervaring met financiële projectadministratie (Oracle), en heb je affiniteit met Techniek, gebouwen, en duurzaamheid, dan ben jij mogelijk een mooie aanvulling op ons team! Projecten worden vaak samen met onze Partners uitgevoerd.

Belangrijkste verantwoordelijkheid/impactsgebieden

• Verantwoordelijk voor het voorbereiden van projecten d.m.v. het nemen van diverse tollgates en bijbehorende presentaties om e.e.a. tot besluitvorming te brengen.

• Verantwoordelijk voor het maken van businesscases

• Verantwoordelijk voor het schrijven van projectvoorstellen

• Onderhandelen / afstemmen met gebruikers, bedrijven, leveranciers, adviseurs, marktpartijen en aannemers, om tot haalbare voorstellen te komen, of prijs inschattingen.

• Forecasten en rapporteren op financiële voortgang van deze projecten, in Oracle.

Wie ben jij?

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die zich herkent in het volgende profiel:

Kennis en Vaardigheden

• In ieder geval een Bachelor Degree Projectmanagement, Bouwkunde of -Management, Vastgoedkunde, of vergelijkbaar;

• Om succesvol te zijn als Project Supportmedewerker ben je commercieel en resultaatgericht. Je bent in staat conceptueel te denken, maar je bent ook pragmatisch genoeg om een concept te vertalen naar een haalbaar projectvoorstel. Daarnaast ben je een sterke communicator die in staat is om te verbinden vanuit een aanwezige eigen ‘purpose'

• Kennis en ervaring met projectmanagementmethodieken, zoals Probaat, Prince 2.

• Affiniteit met: een omgeving waarin meet- en regeltechniek een rol speelt, alsmede aandacht voor security en het ontsluiten van data.

Softskills

• Verbeeldingskracht en verwondering

• Overtuigingskracht

• Enthousiasme

• Passie/is zich bewust van zijn haar/eigen ‘purpose

• Wendbaar als individu en als onderdeel van een team

• Weerbaar als individu en als onderdeel van een team

The contracting is done via Yacht broker partner

Similar projects

+ Search all projects