twago

Projectleider Financieel Loket

Posted Apr 13, 2023
Project ID: TWAG9131741
Location
Utrecht
Hours/week
16 hrs/week
Timeline
6 months
Ends: Oct 6, 2023
Payrate range
Unknown

Student Support Centre Het Student Support Centre (SSC) is een snelgroeiend onderdeel van het team Student Support. Gestart in 2019 met drie trainingen in het aanbod is het SSC nu uitgegroeid tot een plek waar studenten elk blok meer dan 15 verschillende trainingen kunnen volgen. Al het trainingsaanbod van het SSC is gericht op het welzijn van de HU student. Naast de trainingen biedt het SSC diverse aanvullende dienstverlening. HU Home voor anderstaligen, Taalsupport voor taalondersteuning en de StudieHUiskamer voor studenten die langer dan vijf jaar over hun studie doen. De dienstverlening van het SSC breidt zich nog steeds uit. Zo nu ook met de opstart van een Financieel loket.

Als projectleider ben jij kartrekker in het opzetten van een Financieel loket waar studenten begeleiding en advies kunnen krijgen bij hun financiële huishouding. Het loket wil een bijdrage leveren aan het vergroten van het financieel bewustzijn van studenten. Begeleiding, budget coaching, en advisering zijn de middelen die het loket wil gaan inzetten om dat bewustzijn te creëren. Er zullen ook trainingen en workshops ontwikkeld gaan worden. Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor het tot stand komen van het Financieel loket in samenwerking met inhoudelijke experts financiële dienstverlening en studenten (peer-to-peer support). Je zal met het team van het Student Support Centre regelmatig de voortgang bespreken. Er is veel ruimte voor jouw proactieve inbreng. Assertiviteit en enthousiasme kan je volop kwijt in deze functie en je mag je tanden zetten in de uitdaging om een goed lopend Financieel loket op te zetten dat inspeelt op de behoeften van studenten.

Het SSC is een bruisende en levendige plek om te werken. We werken met een vaste kern die momenteel bestaat uit drie projectleiders, twee juniormedewerkers en een stagiaire. Naast deze vaste kern zetten we veel professionals van buiten en binnen de HU in bij het SSC. Student-assistenten vullen dit diverse team aan; er werken meer dan tien studenten voor het SSC. We houden van korte lijnen en werken vanuit ons hart aan studentenwelzijn en we vieren graag onze successen. We werken vanuit de flexplekken op Padualaan 101 en we hebben Heidelberglaan 9 tot onze beschikking als werkplek. We werken op locatie, thuis en hybride.

Uiteraard horen we graag welke competenties jij meebrengt en welke groei je wilt maken. Om succesvol te worden in de functie van Projectleider Financieel Loket zijn een aantal zaken van belang:

Je bent proactief en denkt in oplossingen. Je behoudt het overzicht en richt processen om het project te doen slagen optimaal in. Je bent stressbestendig en je houdt van het nodige pionierswerk. Je bent communicatief sterk, zowel in woord als op schrift en je bent een sterke netwerker en verbinder. Je bent organisatiesensitief en kent de HU en haar systemen en wegen goed. Je hebt ervaring en affiniteit met het onderwerp schulden en schuldsanering.

Voor jou is een werkdag succesvol als je ziet dat jouw werk ertoe leidt dat het Financieel Loket concreet gestalte gaat krijgen. Je houdt je focus op het eindproduct en je weet in deze dynamische werkomgeving ook goed voor jezelf te zorgen en de balans te bewaren. Als team houden we elkaar ook alert hier op.


Contracting done by broker partner Yacht

Similar projects

+ Search all projects