twago

Procesmanager FEC (fg 9) (09)

Posted May 16, 2023
Project ID: YIS9133381
Location
Utrecht, Hybrid
Hours/week
36 hrs/week
Timeline
1 year
Starts: Jun 1, 2023
Ends: May 31, 2024
Payrate range
Unknown

• Deze aanvraag kan zowel op deta als op zzp basis;


• Minimaal 32 uur per week.



Voor de afdeling FEC Proces, Change en Implementation binnen FEC Operations zijn wij op zoek naar een Procesmanager FEC. De opdracht duurt 12 maanden.



Stel je eens voor


Dat met jouw slimme procesontwerpen tienduizenden extra productie-uren kunnen worden gecreëerd ten gunste van onderzoek naar terrorismefinanciering en witwassen. FEC is een actueel onderwerp binnen de financiële wereld. De maatschappelijke impact is heel groot en dit soort praktijken laat sporen na in de samenleving. Dit maakt FEC een dynamisch en uitdagend werkveld met complexe processen dat vraagt om mensen met creatieve ideeën voor verbetering. Door vraagstukken op te lossen met behulp van automatisering en robotisering kunnen onze analisten steeds meer focussen op de bestrijding van financiële criminaliteit. Jij voelt je op je gemak in een omgeving die voortdurend in beweging is en waar continu behoefte is aan verbetervoorstellen en eenduidige werkinstructies. Een rol met impact, die jij vervult als ervaren Procesmanager FEC.



Impact creëren


• Je werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn tactisch van aard en vaak afdeling overstijgend; wat vraagt om integratie met samenhangende werkprocessen;


• Je helpt vanuit jouw rol de business om hun doelstellingen op kwaliteit en kwaliteit te halen. Daarbij voer je vanuit jouw vakinhoudelijke ervaring ook coördinerende taken uit en vervul je een coachende rol richting je minder ervaren collegas;


• Marktontwikkelingen en klantsignalen vertaal je naar inventieve, operationele en bruikbare oplossingen;


• Tegelijkertijd ben jij helemaal thuis in de Lean-filosofie, Agile-werkwijze en ben je aangesloten op onze snel veranderende interne klant.



Met jouw talenten


Natuurlijk ben jij kritisch en analytisch, klantgericht, ondernemend, organisatiesensitief en werk je graag gestructureerd aan complexe vraagstukken. Juist die eigenschappen en ervaring maken jou tot een goede Procesmanager in deze dynamische werkomgeving, zeker in combinatie met:



• Minimaal een hbo-bachelor of wo-diploma;


• Minimaal 3-5 jaar werkervaring binnen (operationeel) Procesmanagement;


• Een Lean-certificaat; Greenbelt is een MUST Blackbelt is een pré;


• Rabobank ervaring is een pré;


• FEC ervaring is pré;


• Kennis van de Agile-werkwijze;


• Ervaring met coachen;


• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.



Zzp opdracht:


De opdracht bestaat uit het vervullen van de rol van Procesmanager. Een aantal specifieke zaken moeten binnen de gestelde tijdlijnen opgeleverd moet worden:


1. Ontwikkelen en optimaliseren van het E-2-E-proces;


2. Je helpt vanuit jouw rol de business om hun doelstellingen op kwaliteit en kwaliteit te halen. Daarbij voer je vanuit jouw vakinhoudelijke ervaring ook coördinerende taken uit en vervul je een coachende rol richting je minder ervaren collegas.



De opdracht is behaald indien zowel 1 als 2 aantoonbaar zijn afgerond.



Concrete voorbeelden:


1. E-2-E proces: Verantwoordelijk voor het, met een team, uitwerken van processen op verschillende niveau's (business processen tot werkinstructies) met daarin de bijbehorende risico's (compliance, data, IT). Wat moet opgeleverd worden: processen actueel beschreven en voorzien van risico's.


2. Automation Roadmap: samen met het team bepalen van juiste requirements, voorbereiden en begeleiden van pilots en implementatie. Wat moet opgeleverd worden: Uitgewerkte requirements en implementatieplan.


3. Event Assessment: vaststellen van mogelijkheden om onderzoeken verkort en versneld uit te voeren in het domein van Signalen. Wat moet opgeleverd worden: Pilot en implementatievoorstel, aangepaste processen en werkinstructies.


Contracting done via Yacht broker partner